2012 YGS Sınavına Girebilir miyim?

7
511 views

Siblankz Sordunuz:  Ben bu sene ilk defa Açık Liseye kayıt yaptırdım. Açık Liseyi bitirdikten sonra YGS sınavına bende normal lise öğrencileri gibi girebilirmiyim?

Biz Cevapladık:  Açık Öğretim Lisesinden okuyan tüm öğrenciler, Örgün Eğitimde okuyan Normal Lise öğrencilerinin sahip olduğu tüm haklara sahiptir. Sizde Açık Liseyi bitirdikten sonra YGS sınavına katılabilirsiniz. Hatta, bitirmeden de kredinizin yeterli olduğu ve diğer gerekli şartları yerine getirdiğiniz taktirde YGS sınavına girebilirsiniz.

7 YORUMLAR

  1. benım kredım 146 ve alansız olarak okuyorum tamamlamam grekn kredı 192. 2. ve 3. donem sınavlarına gırecegım. donem bası 30 kredı alındıgına gore 2 donemde tamamlayabılır mıyım mezunıyet kredısını? bana greklı olan kredı 46 ..

  2. ben acıklıseden 3. donem sonunda mezun olcam yanı agustosta.dıplomam elıme ekım ayı gıbı anca ulascak eger bı okulu kazanırsam eylul ayında okula kayıt olurken dıplomamamın elımde olmamaması bı sorun yaratır mı ? bırde tercıhler agustos ayındakı 3. donem sınavından once olursa mezun gorunmedgım ıcın bı sıkıntı olur mu :S ? cevaplarsanz cok sevınırım

CEVAP VER